2018.09.27: Lansare de carte: "Jocuri pe hârtie" de Gheorghe Mihalache

Joi seara sala de la Hotelul Militar C2 din Constanța s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru Cenaclul Literar "Mihail Sadoveanu". Colegi și prieteni au fost alături lui Gheorghe Mihalache la lansarea volumului său de poezii, “Jocuri pe hârtie”.

La inițiativa coordonatorului cenaclului, Aurel Lăzăroiu, în deschiderea întâlnirii a fost păstrat un moment de reculegere în memoria scriitoarei Ana Ruse. Apoi, domnul Taner Murat, președintele Asociației Multiculturale „Anticus”, a prezentat cartea “Istorii în mișcare”, editura Anticus Press, care conține o selecție de texte ce redau momente din călătoriile scriitoarei în jurul Mării Negre.

Profesor Laura Văceanu și profesor Alexandra Flora Munteanu au prezentat cartea domnului Gheorghe Mihalache. Ligia Stemate, Aurel Lăzăroiu și elevul Sebi, pregătit de către prof. Ilie Belcin au recitat poezii din carte. Au vorbit, din public prof.univ.dr. Olga Duțu, prof. Arșaluis Sarchisian Gurău, prof. Elena Martaux, Dumitra Chiriac și umoristul Ananie Gagniuc. Cuvântul de final i-a aparținut autorului cărții, col. (r) Gheorghe Mihalache.

Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de autografe.