2019.01.17: Ora de lectură

Joi, 17 ianuarie 2019, Cenaclul literar „Mihail Sadoveanu” a organizat o nouă sesiune din ciclul de întâlniri „Ora de lectură”. Motivul a fost faptul că doamna prof. Laura Văceanu a dorit să prezinte colegilor din cenaclu cartea de teatru scurt „Oameni, timpuri, povești” aflată pe masa sa de lucru.

Întâlnirea a început cu un moment de reculegere în memoria colegului nostru, scriitorul Viorel Butuceanu, decedat în dimineața aceleiași zile.

Apoi, s-a trecut la tema întâlnirii.

Au citit din carte: Steluța Pîrvu, Aurel Lăzăroiu și, bineînțeles – Laura Văceanu. Lectura și explicațiile care au însoțit textele, venite din partea autoarei, au stârnit un real interes în rândul celor prezenți, care s-au declarat nerăbdători să citească această carte.

Au vorbit, din public și au adresat întrebări autoarei cărții: prof.univ.dr. Olga Duțu, scriitoarea Gabriela Vlad, scriitoarea Alexandra Flora Munteanu, poeta Neli Grozavu, scriitoarea Mihaela Cojocaru și scriitoarea Coca Elena Gheorghiu. Aceasta din urmă, respectând o frumoasă tradiție, a făcut, autoarei cărții, o dedicație în versuri.

A fost o întâlnire frumoasă!